وقتی اجاقتان تماما سرد شد , میتوانید نمک بیشتری طولانی تر فرمایید و مانده آلودگی ها را منزه فرمائید . به کارگیری از نمک راه و روش نیکی برای نظافت کردن اجاق‌گاز است , به علاوه زمان بعدی که اجاق‌گاز را روشن میکنید در آشپزخانه تان بوی سوخت شم نمی‌کنید .
برای از فی مابین بردن بوی بد نتایج از راز رفتن طعام یا این که هر رخداد ی دیگر از عصاره لیموترش استعمال فرمائید . عصاره لیمو خیر فقط مواد چرب روی مرحله اجاق‌گاز را قابل انعطاف کرده بلکه منجر می شود تا به راحتی لکه ها را پاک نمایید .
برای از میان بردن لکه ها و جرم های سنگین وزن می توان از سرکه نیز استعمال کرد . سرکه سپید یک مورد خوب برای منزه کنندگی سطح ها است . پاره ای سرکه و به به عبارتی اندازه آب باطن یک اسپری ریخته و آن‌گاه از آن تحت عنوان محلول منزه کننده استعمال فرمائید . یکی دیگر از خواص های به کارگیری از سرکه برای اجاق از فی مابین بردن بوی نامطبوع بر روی سطح ها هست .
برای پاک کردن رویکرد های دیگری هم موجود هست که آن به کار گیری از مخلوط سرکه و جوش شیرین یا این که آبلیمو و جوش شیرین میباشد که ابتدا کمی جوش شیرین بر روی لکه ریخته و بعد از آن بر روی آن آبلیمو یا این که سرکه میریزید این مخلوط فورا استارت به کف کردن می نماید و بافت دشوار لکه را از فی مابین می‌برد خوب تر است یه خرده شکیبایی فرمائید تا این ماده تماما به خورد لکه برود و آن گاه آن را با امداد یک دستمال پاک , تمیز نمائید .
برای از میان بردن لکه های طاقت فرسا روغنی از یه خرده آرد ذرت و یا این که پودر کودک به کارگیری نمائید . پاشیدن این ماده بر روی بخش های چرب شده گاز , چربی به راحتی با خواص جذب بالای آرد ذرت بافت مشقت بار خویش را از دست داده و به باطن آرد رخنه می نماید . بعد از آن با کمک یک دستمال آغشته به مایع ظرف شویی می توانید به راحتی این لکه ها را پاک کنید.
    حتما بعد از آشپزی در فر آن را تمیز کنید چنانچه تکه های غذا یا شیرینی در فر بماند منجر به بوی نامطبوع در آن شده و به سختی می توان فر را تمیز کرد. البته بگذارید که کاملا سرد شود تا دچار سوختگی نشوید. برای تمیز کردن صفحه ها و بدنه داخل فر می توان از ترکیب سرکه، آبلیمو و جوش شیرین استفاده کنید. این ترکیب می تواند هر نوع لکی که در داخل فر می باشد را به آسانی از بین ببرد.

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها